!

!
cu Danu un blog neînţeles de înţeles.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
♘ Viaţa Privită Prin Ochii Tăi ♘
"Viața e o luptă, când crezi că ai câștigat, s-a terminat!"
-
Daniel Cibotariu

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Click "Edit Content" Below1

Vă doresc să fiţi curioşi!

Vă doresc să fiţi curioşi!
Bine aţi [re]venit la ♘Viaţa Privită Prin Ochii Tăi♘

duminică, 26 decembrie 2010

Bucuraţi-vă De Stralucirea Sarbatorilor De Iarna

     Sarbatorile au venit.Peste tot e liniste ce bine e, nimeni nu mai alearga nicaieri a venit si Mosu' cel mult asteptat de copii si nu numai, cred ca toti l-am asteptat fiindca in noi va exista mereu  un suflet de copil oricat de maturi am fi!Doar noi stim sa ne bucuram de orice moment .Totul e frumos mai putin vremea care se joaca cu noi mereu e indecisa.Colindatorii au colindat fiecare a cantat o colinda fie cat de scurta sau lunga fara Colinde nu exista Craciun cine ar mai duce vestea ca s-a nascut Hristos.
     Sarbatorile sunt mereu binevenite dupa un an de munca fiecare se relaxeaza in felul lui cum iy place ele  sunt cele de care avem mereu nevoie ne aduc mereu aminte fara sa ne dam seama , ca s-a mai incheiat un an si totul e bine cand se termina cu bine cu bucurii si zambete iar anul nou care bate la usa nerabdator este cel ce ne asteapta cu noi povesti de scris si povestit fara de sfarsit...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă mulţumesc pentru vizită şi comentarii!

Vă mulţumesc pentru vizită şi comentarii!
Felicitări, ai reuşit să citeşti articolul până la capăt, asta înseamnă că eşti un cititor exemplar, lucru rar în ziua de azi. Aşa că dă şi tu un SHARE, ca să vadă şi prietenii tăi cât eşti de extraordinar!

...dandelion...

...dandelion...
...wish...

viața Ta

viața Ta
E viața Mea

Remember thes helpful tips to keep safe!