!

!
cu Danu un blog neînţeles de înţeles.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
♘ Viaţa Privită Prin Ochii Tăi ♘
"Viața e o luptă, când crezi că ai câștigat, s-a terminat!"
-
Daniel Cibotariu

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Click "Edit Content" Below1

Vă doresc să fiţi curioşi!

Vă doresc să fiţi curioşi!
Bine aţi [re]venit la ♘Viaţa Privită Prin Ochii Tăi♘

miercuri, 26 octombrie 2011

Ambasadorii Nepăsării

     Au trecut anii ca și cum s-ar fi numărat frunzele unui copac legănănd în leagănul vântului toamna tărziu. Dar acest copac fusese cândva un tânăr vlăstar neîncercat de răni foarte adânci provocate de mâini dibace și istețe.

Timpul a trecut și nu l-a iertat , l-a învățat că în lumea asta mare sunt mai multe feluri de oameni: Sunt cei care sunt nascuți pentru bine, care îți vor binele și bunăstarea sufletească mereu. 
Și mai sunt cei care sunt născuti pentru rău, care câteodată îl fac fără să își dea seama iar uneori chiar intenționat cu băgare de seama.
Eu zic că n-am stiut în care categorie să mă încadrez cu un picior pășind spre bine iar cu al doilea urmând răul.
Am lăsat ca alții să aleagă pentru mine. Eu am ales calea de mijloc împăcarea. Oricare ar fi fost problema de orice natură am crezut că are și o parte bună de la care pot învăța și o parte rea pe care o pot evita în viitor dar problemele nu se manifestă la fel depinde de situație de conjunctură ceea m-a facut să înțeleg binele și răul.
Toate au un început, iar acesta începe când alte persoane apropiate din viața ta îți decid soarta că așa e bine pentru tine... de parcă ar știi ce înseamnă acel bine și ar trăi prin tine ar știi ce te doare și încotro te indrepți. 

Fără a știi se întâmplă ceva rău în viața ta.Știu că nu am fost învățat să mă feresc de rău, mi-a fost dat să mă obișnuiec, să trăiesc, să iubesc răul, pentru că bine n-am avut parte în viață. De prea de puține ori mi-a fost bine, iar atunci când s-a întâmplat au avut grijă alții să îl transforme în rău. 

Valorile vieții mele sunt date peste cap trăind mereu sub semnul intrebării, pentru a-mi judeca viața fără să ajung nicăieri exact de unde am pornit.  
Oare cum ar fi fost...dacă am trăii toate la timpul lor cum sunt îți sunt date și hărăzite de lume.
În ziua de azi totul se face cu oameni, ei sunt cei care își lasă amprenta asupra unui individ care se naște, crește, iubește și speră la viață.

Viața e plină de nedreptăți știu că mă contrazic dar ea se va termina oricum deoarece s-a trăit așa de la început.
Nu poți schimba omul nu îți poți schimba viața trebuie să înțelegi că e frumos să faci parte din societate, în care tu ai fost aruncat să te descurci!
Chiar asta îți doresti cu adevărat!?!

Ambasadorii nepăsării suntem și vom fi față de semenii noștri față de noi înșine doar timpul ne este sfetnic la bine la rău ne învață să înțelegem viața privită prin ochii tăi...din alt unghi...din altă perspectivă...de pe margine...astea sunt valorile din care fac parte neavând șansa de a înainta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă mulţumesc pentru vizită şi comentarii!

Vă mulţumesc pentru vizită şi comentarii!
Felicitări, ai reuşit să citeşti articolul până la capăt, asta înseamnă că eşti un cititor exemplar, lucru rar în ziua de azi. Aşa că dă şi tu un SHARE, ca să vadă şi prietenii tăi cât eşti de extraordinar!

...dandelion...

...dandelion...
...wish...

viața Ta

viața Ta
E viața Mea

Remember thes helpful tips to keep safe!