!

!
cu Danu un blog neînţeles de înţeles.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
♘ Viaţa Privită Prin Ochii Tăi ♘
"Viața e o luptă, când crezi că ai câștigat, s-a terminat!"
-
Daniel Cibotariu

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Click "Edit Content" Below1

Vă doresc să fiţi curioşi!

Vă doresc să fiţi curioşi!
Bine aţi [re]venit la ♘Viaţa Privită Prin Ochii Tăi♘

vineri, 18 noiembrie 2011

Dependenţii de intrebari de raspunsuri...

   Uitandu-ma in urma in viata mi-am dat seama ca sunt oameni care pun mereu intrebari asteptand raspunsuri de la oamenii care mereu sunt cei care raspund la toate intrebarile. Totul e o intrebare. Viata ta e o intrebare, o enigma care isi are raspunsul in tine, asteapta doar ca el sa fie descoperit si descifrat, ca intr-un final Tu sa te bucuri de ea si sa stii pentru ce traiesti. 
 Marin Preda spune asa `finta noastra e la discretia celorlalti, nu apari in ochii unuia asa cum esti, ci cum au resusit altii sa sugereze o imagine despre tine` nu stiu de ce dar ma regasesc in aceste cuvinte.Tot timpul am stat in umbra findca m-a sfatuit sa fiu mai chibzuit.
   Mai mereu am fost tras la raspundere ca si cum fiecare intrebare isi avea raspunsul in mine asta m-a facut sa inteleg pe parcurus ca soarta mea a fost decisa de alte persoane prin raspunsurile date de mine candva ca intr-un joc cel jucam in copilarie pe nume Fazan o persoana incepe cu un cuvant, iar urmatoarea continua cu ultimele doua litere. Cine inchide, continua cu un cuvant nou astea erau regulile.
   Nu e dificil deloc trebuie sa te opresti sa intelegi esenta vietii si sa calculezi timpul care a trecut si daca asta e menirea ta in viata, stiu unii ar numi asta Psihanaliza dar Tu daca nu iti cunosti limitele nu iti stii trecutul radaciniile fie ele rele sau bune nu te cunosti pe adevaratul TU intr-un cuvant pe tine. 
    Adevarul este o cauza find o mare cucerire a omenirii, trebuie sa stii unde te aflii si incotro te indrepti in calatoria vietii.
  Viata incepe cu durere si se termina la fel. Fericirea o strabatem fara a ne da seama e nestiuta, unii avand sansa de a o cunoaste  altii nu, cand totul este pus sub semnul intrebarii asteptand ca altii sa iti dea raspunsul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă mulţumesc pentru vizită şi comentarii!

Vă mulţumesc pentru vizită şi comentarii!
Felicitări, ai reuşit să citeşti articolul până la capăt, asta înseamnă că eşti un cititor exemplar, lucru rar în ziua de azi. Aşa că dă şi tu un SHARE, ca să vadă şi prietenii tăi cât eşti de extraordinar!

...dandelion...

...dandelion...
...wish...

viața Ta

viața Ta
E viața Mea

Remember thes helpful tips to keep safe!