!

!
cu Danu un blog neînţeles de înţeles.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
♘ Viaţa Privită Prin Ochii Tăi ♘
"Viața e o luptă, când crezi că ai câștigat, s-a terminat!"
-
Daniel Cibotariu

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Click "Edit Content" Below1

Vă doresc să fiţi curioşi!

Vă doresc să fiţi curioşi!
Bine aţi [re]venit la ♘Viaţa Privită Prin Ochii Tăi♘

marți, 10 iulie 2012

Nu uita de masca ta!

         
      Masca pe care o purtăm pentru a putea trăi în ziua de azi, nimic din ceea ce ştim nu mai e real, oriunde am merge, oriunde ne-am afla, e bine să te faci plăcut.Pentru a binedispune, aici intervine Masca.
    Fiecare dintre noi o purtăm de câte ori avem ocazia. Fie că esti copil, părinte sau bunic, mai educaţi sau mai puţin educaţi, avem nevoie de o mască pentru a nu fi demascaţi în viaţa reală, unde scena îşi are spectatorii ei. Timpul şi bucuriile sunt trecătoare, doar pentru a mulţumi sufletul pentru câteva secunde, ne ascundem după măşti, ele sunt cele care atrag priviri neştiute şi neînţelese.
    Fără masca necesară fiecărei situaţii în care ne-am afla, bună sau rea, nu am putea fi pe plac multora, dar am putea fi cei care încearcă viaţa într-un mod nou.
Orice ai spune sau ai face eşti etichetat şi catalogat greşit. Avem nevoie de "ea" pentru a fi de nerecunoscut. Ne dorim anonimatul pentru a avea roluri măreţe, roluri purtate pe paşii curiozităţii. Suntem pregătiţi pentru a fi de nerecunoscut. 
   Imposibil de detectat fără a-ţi risca viaţa socială sau familială, ne ascundem după măşti care ne fac să ne ducem crucea până la capăt. 
  Cercetarea îşi are rolul în tine şi în modul tău de a fi. Să îmi spui te rog ce tip de mască foloseşti pentru fiecare situaţie din viaţa ta? O poţi descifra? demasca? Crezi că poţi fi tu însuţi?

  Masca exprimă anonimatul, ne asigură că putem să fim ceea ce ne dorim, să fim în Universul nostru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă mulţumesc pentru vizită şi comentarii!

Vă mulţumesc pentru vizită şi comentarii!
Felicitări, ai reuşit să citeşti articolul până la capăt, asta înseamnă că eşti un cititor exemplar, lucru rar în ziua de azi. Aşa că dă şi tu un SHARE, ca să vadă şi prietenii tăi cât eşti de extraordinar!

...dandelion...

...dandelion...
...wish...

viața Ta

viața Ta
E viața Mea

Remember thes helpful tips to keep safe!