!

!
cu Danu un blog neînţeles de înţeles.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
♘ Viaţa Privită Prin Ochii Tăi ♘
"Viața e o luptă, când crezi că ai câștigat, s-a terminat!"
-
Daniel Cibotariu

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Click "Edit Content" Below1

Vă doresc să fiţi curioşi!

Vă doresc să fiţi curioşi!
Bine aţi [re]venit la ♘Viaţa Privită Prin Ochii Tăi♘

vineri, 21 septembrie 2012

Sustine si tu "Scoala pentru o Romanie Verde"

  Iti plac iesirile in natura aer curat crezi ca ai spirit de ecologist esti un bun cetatean fa si tu parte din campania toamnei ăsteia orice ajutor in plus conteaza prezenta ta poate schimba ceva in bine cu ajutorul actiunii ecologice "Scoala pentru o Romanie Verde". Cu siguranță ați observat că în România copacii dispar de pe o zi pe alta. Ne gândim doar la nevoile noastre, fără să ținem cont că, de fapt, distrugem natura si incet dar sigur pe noi Spune Stop defrisarilor necontrolate.
Prin tăierea acestora, calitatea aerului scade considerabil, crește riscul inundațiilor plus multe alte efecte nocive. Dar cu un mic ajutor din partea ta si a mea si a tuturor celor care cred ca putem s-avem o Românie mai vie, mai verde 
Cum? Citiți mai jos.
In cadrul actiunii ecologice "Scoala pentru o Romanie Verde" copiii colecteaza hartie pentru a planta 1.000.000 de copaci in aprilie 2013.
“Colectăm hârtie să plantăm 1 milion de copaci“. asta e deviza celor de la zibo.ro  in colaborare cu Aqua Carpatica partenerul principal al camapaniei.

Proiectul  "Scoala pentru o Romanie Verde" va incepe in 1 octombrie 2012. Alatura-te si sustine actiunea ecologica alaturi de scolile, liceele si gradinitele participante la proiect colecteaza pentru sanatate ta. Previna si educa!  Gunoiul isi are si el locul lui fii si tu un bun ecologist, tot ce trebuie sa faci este sa recilezi, natura nu e un cos mare de gunoi - e casa ta!
  In cadrul proiectului "Scoala pentru o Romanie Verde" vor fi organizate actiunile:
  •  Colectare de hartie
  •  Colectare PET-uri 
  •  Ziua Impaduririi – aprilie 2013, sub sloganul “Un copil, un copac” - plantarea a 1.000.000 de copaci!!
  •  Ecologizarea raului din orasul meu – iunie 2013.                                        

   Se va  acorda o atentie deosebita formarii educatiei ecologice a copiilor, prin: Concurs National pe teme ecologice; concurs organizat online pe doua etape (noiembrie-decembrie – local; aprilie-mai – national). La acest concurs vor putea participa  elevi din cadrul unitatilor scolare inscrise in acest proiect. Cei mai merituosi vor fi recompensati cu tabere scolare, diplome, insigne si premii.
Pregatirea si editarea de manuale de educatie ecologica. In prezent, prin aportul partenerilor, Zibo.ro pune deja la dispozitie, in mod GRATUIT, un manual introductiv complet de ecologie. Poate fi descarcat  daca dati click aici.
 A educa inseamna a provoca inteligenta nimeni nu e atat de rau incat sa nu poata fi educat.
 Sustine si tu campania "Scoala pentru o Romanie Verde" si poate vom schimba ceva, pentru binele tuturor!

2 comentarii:

  1. Premiul asta ti se datoreaza si tie. Multumim frumos: http://www.youtube.com/watch?v=vJg3GFiPeSs&feature=youtu.be

    RăspundețiȘtergere

Vă mulţumesc pentru vizită şi comentarii!

Vă mulţumesc pentru vizită şi comentarii!
Felicitări, ai reuşit să citeşti articolul până la capăt, asta înseamnă că eşti un cititor exemplar, lucru rar în ziua de azi. Aşa că dă şi tu un SHARE, ca să vadă şi prietenii tăi cât eşti de extraordinar!

...dandelion...

...dandelion...
...wish...

viața Ta

viața Ta
E viața Mea

Remember thes helpful tips to keep safe!