!

!
cu Danu un blog neînţeles de înţeles.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
♘ Viaţa Privită Prin Ochii Tăi ♘
"Viața e o luptă, când crezi că ai câștigat, s-a terminat!"
-
Daniel Cibotariu

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Click "Edit Content" Below1

Vă doresc să fiţi curioşi!

Vă doresc să fiţi curioşi!
Bine aţi [re]venit la ♘Viaţa Privită Prin Ochii Tăi♘

vineri, 29 noiembrie 2013

INNEX, Revoluție la îndemâna tuturor.


Unii zic că cel mai mare dușman al omului este timpul. O forță invizibilă se joacă cu noi și cu timpul nostru și implicit cu răbdarea noastră. Peste tot în jurul meu văd doar oameni grăbiți, care sunt mereu lipsiți de timp. Niciodată nu au timp de nimic: nu au timp să spele, nu au timp să gătească, adică activitățile zilnice de acasă. Aceasta ține foarte mult și de managementul timpului de acasă să zicem.

De fiecare dată când suntem la servici, timpul se scurge extraordinar de greu. Privești la ceas și parcă minutarul este țintuit să rămână la aceeași cifră o veșnicie. În schimb, când suntem liberi și vrem să profităm din plin de orele sau puținele zile libere totul se schimbă. Ceasul o ia razna. Acum te uiți la ceas și e 13:00. Te mai învârți puțin prin casă și când te uiți e ora 15:00. Iar dacă în ziua respectivă mai ai și de spălat, gătit și făcut curățenie prin casă, ziua ta liberă s-a dus.

Iar dacă mașina ta de spălat nu ține cu tine și trebuie să o păzești mai ceva decât pe un copil mic, ziua în care trebuie să speli devine un coșmar. Pe deasupra dacă se mai întâmplă să aibă mofturi și să nu îți mănânce tot detergentul, sau mai rău să nu clătească bine hainele și să ți le picteze cu urme de detergent, îți vine să te apuci să le speli manual și să uiți că ai mașină de spălat.

Asta se întâmpla înainte. Acum de când Indesit a lansat  noua inovație în materie de mașini de spălat: Indesit Innex totul e o joacă. Trebuie să apeși un singur buton, iar în două secunde ai scăpat de probleme. Mai apoi îți poți vedea liniștit de alte treburi sau să folosești timpul special pentru tine. Poți avea deplină încredere că hainele tale vor fi ca noi într-un interval de timp relativ scurt. Ce înseamnă 9 minute în acest caz? Poți zice că e o nimica toată. Nu are importanță, pentru că nu poți face mai nimic. Ba iată că în 9 minute poți avea haine curate și reîmprospătate. 9 minute contează mult dacă ești o persoană ocupată.

Fiecare zi liberă îți poate fi salvată dacă ai la dispoziție Indesit Innex. Folosește o mașină Indesit Innex și familia îți va mulțumi mereu că ai fost alături de ea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă mulţumesc pentru vizită şi comentarii!

Vă mulţumesc pentru vizită şi comentarii!
Felicitări, ai reuşit să citeşti articolul până la capăt, asta înseamnă că eşti un cititor exemplar, lucru rar în ziua de azi. Aşa că dă şi tu un SHARE, ca să vadă şi prietenii tăi cât eşti de extraordinar!

...dandelion...

...dandelion...
...wish...

viața Ta

viața Ta
E viața Mea

Remember thes helpful tips to keep safe!