!

!
cu Danu un blog neînţeles de înţeles.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
♘ Viaţa Privită Prin Ochii Tăi ♘
"Viața e o luptă, când crezi că ai câștigat, s-a terminat!"
-
Daniel Cibotariu

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Click "Edit Content" Below1

Vă doresc să fiţi curioşi!

Vă doresc să fiţi curioşi!
Bine aţi [re]venit la ♘Viaţa Privită Prin Ochii Tăi♘

Faceți căutări pe acest blog

Proverb cherokee

"Întoarce respectul cu respect.Înfruntă provocările cu înţelepciune, și dă-i ipocriziei indiferența ta." - Proverb cherokee

duminică, 7 septembrie 2008

Traim inconstienti

Romania anului 2008 vorba reclamei mereu suprinzatoare` Visit Romania Simply Surprising` nu-i de mirare ca o data ce ai vizitat aceasta tara ti-ai dori sa o cunosti, sa o explorezi poate sa iti deschizi o afacere daca esti strain, dar nu va recomand suntem pe primul loc de pe intregul glob la taxe si impozite macar la ceva suntem buni la luat banii oamenilor din societatea romaneasca. Dar culmea suntem in Uniunea EUROPEANA unde toti avem aceleasi drepturi suntem intr-o mare familie a multor puteri Internationale, dar un lucru nu inteleg preturile sunt mai Mari ca in U.E. ORICE ai cumpara totul e scump incepand de la mancare pana la transport. Tot timpul vad la TV ca se scumpeste benzina, curentul, gazul s.a.m.d; dar salariul nu creste nu auzi asa des despre salariu!CRED ca salariul unui politician care ne gurveneaza nu simte aceste scumpiri!Tot ne atrag cu bulgarii ei fac 9 mall-uri la granita pentru romani iar noi nu reusim sa atragem clientii cu cele pe care le avem!Cand vor sa creasca salariul minim pe economie sau pensiile iese cu scandal... totul e scump! totul mereu se scumpeste! TOTUL E MEREU SURPRINZATOR. :(vorba reclamei):

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă mulţumesc pentru vizită şi comentarii!

Vă mulţumesc pentru vizită şi comentarii!
Felicitări, ai reuşit să citeşti articolul până la capăt, asta înseamnă că eşti un cititor exemplar, lucru rar în ziua de azi. Aşa că dă şi tu un SHARE, ca să vadă şi prietenii tăi cât eşti de extraordinar!

Faceți căutări pe acest blog

...dandelion...

...dandelion...
...wish...

viața Ta

viața Ta
E viața Mea

Remember thes helpful tips to keep safe!