!

!
cu Danu un blog neînţeles de înţeles.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
♘ Viaţa Privită Prin Ochii Tăi ♘
"Viața e o luptă, când crezi că ai câștigat, s-a terminat!"
-
Daniel Cibotariu

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Click "Edit Content" Below1

Vă doresc să fiţi curioşi!

Vă doresc să fiţi curioşi!
Bine aţi [re]venit la ♘Viaţa Privită Prin Ochii Tăi♘

Faceți căutări pe acest blog

Proverb cherokee

"Întoarce respectul cu respect.Înfruntă provocările cu înţelepciune, și dă-i ipocriziei indiferența ta." - Proverb cherokee

vineri, 7 noiembrie 2008

Fiecare

Fiecare dintre noi ne dorim cate ceva de la viata dar fara Bani in ziua de azi nu poti face nimic iar aici isi intra in rol cuvantul Munca pentru unii dintre noi este un cuvant placut pentru altii mai putin. Toti ne trezim de dimineata bem cafeaua ne gadim ce avem de facut azi sau mai bine zis ce ne asteapta la locul de munca. Fiecare isi alege locul de munca in societate dar nu putem fii toti primari politisti preoti doctori...in fine fiecare isi doreste un loc de munca bun si bine platit dar daca toti aveam avea functii inalte cine ar mai face si munca de jos cum se spune...!Munceste ca si cum nu ar exista ziua de maine pentru unii dintre noi munca nu se termina niciodata iar pentru altii nici nu a inceput. Fiecare om e fericit in ziua salariului ca e putin ca e mult toti suntem fericiti intr-un final important este ca avem de primit nu de dat.Dar depinde cat de greu sau de usor muncesti pentru acei bani tot timpul punem in balanta bine si raul `ca de ce cutare` a luat mai mult sau in unele cazuri de ce a luat mai putin aici intervine functia si domeniul in care am ales si vrem sa ne lasam amprenta, sa lasam ceva in urma facut de mana noastra. Fiecare se bucura de o zi libera timpul nu e deajuns parca zboara toti am vrea mai multe zile libere sau un concediu prelungit trec anii si ajungem sa ne gadim la cuvantul PENSIE, Dar pana atunci munciti mai putin pe bani multi ca sa va puteti bucura de pensie...till next time hope you`ll have fun!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă mulţumesc pentru vizită şi comentarii!

Vă mulţumesc pentru vizită şi comentarii!
Felicitări, ai reuşit să citeşti articolul până la capăt, asta înseamnă că eşti un cititor exemplar, lucru rar în ziua de azi. Aşa că dă şi tu un SHARE, ca să vadă şi prietenii tăi cât eşti de extraordinar!

Faceți căutări pe acest blog

...dandelion...

...dandelion...
...wish...

viața Ta

viața Ta
E viața Mea

Remember thes helpful tips to keep safe!