!

!
cu Danu un blog neînţeles de înţeles.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
♘ Viaţa Privită Prin Ochii Tăi ♘
"Viața e o luptă, când crezi că ai câștigat, s-a terminat!"
-
Daniel Cibotariu

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Click "Edit Content" Below1

Vă doresc să fiţi curioşi!

Vă doresc să fiţi curioşi!
Bine aţi [re]venit la ♘Viaţa Privită Prin Ochii Tăi♘

Faceți căutări pe acest blog

Proverb cherokee

"Întoarce respectul cu respect.Înfruntă provocările cu înţelepciune, și dă-i ipocriziei indiferența ta." - Proverb cherokee

duminică, 29 noiembrie 2009

Choice

Am ajuns la o varsta cand avem (am) dreptul de a alege intre bine si rau  sau asa credem ca noi facem alegerile in viata.Cele doua forte bine si rau care se dueleaza de multi ani pe pamant care ne fac viata uneori frumoasa alteori groaznica, ele fiind mereu intr-un echilibru total  ca intr-o balanta unde fiecaruia dintre noi i se pregateste sa i se cantareasca viata. De ce mereu unii dintre noi punem raul in fata si nu binele, tot timpul ne gandim la rau...si pana intr-un final cu el sa ne alegem, cu ceea ce gandim. Poate in acel Rau trebuie  vazut Binele partile lui pozitive iar cele negative lasate mai la urma sa ne gandim mai putin la ele.Trebuie sa facem diferenta sa stim ce alegem dar sa nu ne lasam invinsi  iar asta sta in  puterea noastra de a gandi si cantari fiecare situatie in care ne aflam mereu sa invingem cele doua forte si sa iesim   invingatori sau uneori invinsi de catre viata.De ce totul ce e interzis are o atractie asupra noastra si ce e permis nu.
Mereu  in balanta ne aflam, intre bine si rau... dar oare alegem ce e bine  sau ce e rau in viata pentru noi ...tu ce alegi?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă mulţumesc pentru vizită şi comentarii!

Vă mulţumesc pentru vizită şi comentarii!
Felicitări, ai reuşit să citeşti articolul până la capăt, asta înseamnă că eşti un cititor exemplar, lucru rar în ziua de azi. Aşa că dă şi tu un SHARE, ca să vadă şi prietenii tăi cât eşti de extraordinar!

Faceți căutări pe acest blog

...dandelion...

...dandelion...
...wish...

viața Ta

viața Ta
E viața Mea

Remember thes helpful tips to keep safe!