!

!
cu Danu un blog neînţeles de înţeles.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
♘ Viaţa Privită Prin Ochii Tăi ♘
"Viața e o luptă, când crezi că ai câștigat, s-a terminat!"
-
Daniel Cibotariu

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Click "Edit Content" Below1

Vă doresc să fiţi curioşi!

Vă doresc să fiţi curioşi!
Bine aţi [re]venit la ♘Viaţa Privită Prin Ochii Tăi♘

Faceți căutări pe acest blog

Proverb cherokee

"Întoarce respectul cu respect.Înfruntă provocările cu înţelepciune, și dă-i ipocriziei indiferența ta." - Proverb cherokee

duminică, 28 februarie 2010

Robotul

-->
-->
Salutare! Cred ca toti  suntem ca niste roboti educati pentru a invinge sau a pierde in viata! Toti avem interese comune si toti avem un program in fiecare zi. Câteodată se  intampla sa se repete acest program si intervine rutina zilnica. Toti stim ce o sa facem maine, cred ca fiecare dintre  noi avem un plan care trebuie respectat si indeplinit. Mare parte din timpul nostru il petrecem la munca,  iar altii pe bancile scolii. De mici suntem invatati cu greutatile vietii , trebuie sa facem cumva sa avem si tot sa avem de parca am lua ceva cu noi pe lumea cealalta! Dar omul nu e niciodata multumit cu ceea ce are si de aceea strange cat mai multe, dar acest om are nevoie de mancare pentru a supravietui. Aici intervin banii care sunt necesari pentru a cumpara ceea ce iti doresti, iar  pentru a avea bani trebuie sa muncesti. Acest om-robot este ca o fabrica (depinde de tipul sau), e productiv,  stomacul il are ca o magazie unde se stocheaza marfa(mancarea), inima ca un motor puternic, ochii un far puternic, urechile pentru a detecta problemele din jurul lui, doua picioare si doua maini care reprezinta forta bruta. Energia consumata, mai multa sau mai putina depinde de om. Ne pune in miscare in fiecare zi unde ne asteapta noi provocari sau probleme nerezolvate care isi asteapta robotul pentru a fi descifrate.
IDIOTS from BLR_VFX on Vimeo.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă mulţumesc pentru vizită şi comentarii!

Vă mulţumesc pentru vizită şi comentarii!
Felicitări, ai reuşit să citeşti articolul până la capăt, asta înseamnă că eşti un cititor exemplar, lucru rar în ziua de azi. Aşa că dă şi tu un SHARE, ca să vadă şi prietenii tăi cât eşti de extraordinar!

Faceți căutări pe acest blog

...dandelion...

...dandelion...
...wish...

viața Ta

viața Ta
E viața Mea

Remember thes helpful tips to keep safe!