!

!
cu Danu un blog neînţeles de înţeles.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
♘ Viaţa Privită Prin Ochii Tăi ♘
"Viața e o luptă, când crezi că ai câștigat, s-a terminat!"
-
Daniel Cibotariu

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Click "Edit Content" Below1

Vă doresc să fiţi curioşi!

Vă doresc să fiţi curioşi!
Bine aţi [re]venit la ♘Viaţa Privită Prin Ochii Tăi♘

Faceți căutări pe acest blog

Proverb cherokee

"Întoarce respectul cu respect.Înfruntă provocările cu înţelepciune, și dă-i ipocriziei indiferența ta." - Proverb cherokee

marți, 16 februarie 2010

Totul Din Nimic

Cum vi se pare viata voastra in momentul de fata? E buna? E satisfacatoare? Sau e opusul acestor cuvinte? Daca ai putea schimba ceva la tine, in viata ta ai avea curajul sa o faci sau ai fi delasator lasa ca trece si asa trece si viata.Totul e pe dos in ziua de azi. Cateodata nici nu stiu ce sa mai cred azi imi merge bine maine nu se stie. Toti atarnam de un fir de ata, iar cand se va termina ata se va termina si viata noastra. Totul pare ca nu mai are rost, dar totodata toti urmarim sa ne facem un rost in viata, sa invatam ceva, sa stim cate ceva ca poate intr-o zi o sa ne foloseasca , dar pana atunci aflam ca ceea ce invatam nu e de ajuns pentru a ne descurca si incercam sa ne perfectionam ca oameni ne modelam incetu cu incetu caracteru, ne indoim cum bate vantul sperand la mai bine la viata altora.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă mulţumesc pentru vizită şi comentarii!

Vă mulţumesc pentru vizită şi comentarii!
Felicitări, ai reuşit să citeşti articolul până la capăt, asta înseamnă că eşti un cititor exemplar, lucru rar în ziua de azi. Aşa că dă şi tu un SHARE, ca să vadă şi prietenii tăi cât eşti de extraordinar!

Faceți căutări pe acest blog

...dandelion...

...dandelion...
...wish...

viața Ta

viața Ta
E viața Mea

Remember thes helpful tips to keep safe!