!

!
cu Danu un blog neînţeles de înţeles.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
♘ Viaţa Privită Prin Ochii Tăi ♘
"Viața e o luptă, când crezi că ai câștigat, s-a terminat!"
-
Daniel Cibotariu

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Click "Edit Content" Below1

Vă doresc să fiţi curioşi!

Vă doresc să fiţi curioşi!
Bine aţi [re]venit la ♘Viaţa Privită Prin Ochii Tăi♘

Faceți căutări pe acest blog

Proverb cherokee

"Întoarce respectul cu respect.Înfruntă provocările cu înţelepciune, și dă-i ipocriziei indiferența ta." - Proverb cherokee

sâmbătă, 24 aprilie 2010

Fabuland o Fabula

Salutare a trecut multicel timp de cand n-am scris o postare dar pur si simplu nu mai stiam cu ce sa mai bat campii ca oricum orice as spune e gandit, scris si spus de altcineva eu vreau sa fiu original asa ca mai rarut ca e mai dragut. Multe intrebari putine raspunsuri dar pentru mine totul se invarte in jurul calculatorului si m-ai precis al internetului v-ati intrebat vreodata cine a inventat Internetul si in ce an a fost lansat world wide web ca noi sa ne putem bucura de acest lucru.In mod cert  nu este o inovatie recenta cum cred unele persoane iar daca cauti pe motorul de cautare Google  gasiti mai multe raspunsuri.
Dezvoltarea a ceea ce numim acum Internet a început în 1957 când Uniunea Sovietică a lansat in spatiu primul satelit denumit Sputnik 1, acest fapt a declanşat o îngrijorare deosebită în Statele Unite ale Americii, astfel preşedintele Eisenhower înfiinţează o agenţie specială subordonată Pentagonului: Advanced Research Projects Agency (www.darpa.mil).
In 1969 începe să funcţioneze reţeaua "ARPANET" între 4 noduri: University of California din Los Angeles (UCLA), University of California din Santa Ana, University of Utah şi Stanford Research Institute (SRI). Toate acestea au fost codificate într-un protocol care reglementa transmisia de date.
În forma sa finală, acesta era TCP/IP (Transmission Control Protocol / Internet Protocol), creat de Vint Cerf şi Robert Kahn în 1970 şi care este şi acum baza Internetului. Pe parcursul anilor creşterea numărului de calculatoare conectate la Internet a devenit ceva reprezentaiv in 1992 era deja conectat calculatorul cu numărul 1.000.000. Apoi mărimea Internetului s-a dublat cam la fiecare an. 
Interesanta sau bine zis istorica invetie eu folosesc internetul mai exact de prin 1999 intrebare oare  ce ne-am face daca brusc ar disparea internetul.. oare am mai putea comunica oare am mai fii informati oare totul ar fii asa de simplu cum e in ziua de azi cand totul cunoastem doar cu un Click.

2 comentarii:

  1. Citesc pe un blog,la o cunostinta urmatoarea intrebare "in cate click-uri ni se masoara viata?"
    Parerea mea e ca internetul si telefonia mobila racesc relatiile umane.

    RăspundețiȘtergere
  2. De acord cu fetita junglei si aici vorbesc din proprie experienta. Simt ca imi este mai usor sa tastez din fata unui monitor sau sa scriu un SMS decat sa vorbesc fata in fata cu o persoana. In fata unui monitor ai timp sa iti planifici cuvintele, gesturile pe cand fata in fata este mai dificil sa faci acest lucru.

    RăspundețiȘtergere

Vă mulţumesc pentru vizită şi comentarii!

Vă mulţumesc pentru vizită şi comentarii!
Felicitări, ai reuşit să citeşti articolul până la capăt, asta înseamnă că eşti un cititor exemplar, lucru rar în ziua de azi. Aşa că dă şi tu un SHARE, ca să vadă şi prietenii tăi cât eşti de extraordinar!

Faceți căutări pe acest blog

...dandelion...

...dandelion...
...wish...

viața Ta

viața Ta
E viața Mea

Remember thes helpful tips to keep safe!