!

!
cu Danu un blog neînţeles de înţeles.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
♘ Viaţa Privită Prin Ochii Tăi ♘
"Viața e o luptă, când crezi că ai câștigat, s-a terminat!"
-
Daniel Cibotariu

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Click "Edit Content" Below1

Vă doresc să fiţi curioşi!

Vă doresc să fiţi curioşi!
Bine aţi [re]venit la ♘Viaţa Privită Prin Ochii Tăi♘

Faceți căutări pe acest blog

Proverb cherokee

"Întoarce respectul cu respect.Înfruntă provocările cu înţelepciune, și dă-i ipocriziei indiferența ta." - Proverb cherokee

vineri, 9 aprilie 2010

X il cunoaste pe Y

Am observat o treaba o smecherie mai bine formulat in tara noastra draga. Sa luam un exmplul la televizor vezi ca nus ce personaj cunoscut e anchetat in libertate sau arestat preventiv bineinteles totul e public in zilele noastre, sunt multe mijloace pentru a ne informa si a ne tine la curent cu ultimile stiri, nouati, scandaluri, totul e barfit la colt de strada ca la radio sant. Daca ne intoarcem in timp aflam ca acel personaj cunoscut tot era prezentat in fata multimii in piete publice numai ca atunci se aplica sentinta ce o primea respectivul. Bine sa ne intoarcem in zilele noastre in mileniul 3 unde stirile se afla inainte ca ele sa se intample...iar acum exista multi corupti informati iar pe plan national toti suntem corupti intr-un fel sau altul fie ca vrem sau nu, dar uite ca acum nu se mai aplica respectiva sentinta cum trebuie, cum era odata de mult,  fie cutare il cunoaste pe X iar X il cunoaste pe Y si tot asa mai departe pana se ajunge ca personaju cunoscut sa fie eliberat si sa faca ce stie el cel mai bine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă mulţumesc pentru vizită şi comentarii!

Vă mulţumesc pentru vizită şi comentarii!
Felicitări, ai reuşit să citeşti articolul până la capăt, asta înseamnă că eşti un cititor exemplar, lucru rar în ziua de azi. Aşa că dă şi tu un SHARE, ca să vadă şi prietenii tăi cât eşti de extraordinar!

Faceți căutări pe acest blog

...dandelion...

...dandelion...
...wish...

viața Ta

viața Ta
E viața Mea

Remember thes helpful tips to keep safe!