!

!
cu Danu un blog neînţeles de înţeles.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
♘ Viaţa Privită Prin Ochii Tăi ♘
"Viața e o luptă, când crezi că ai câștigat, s-a terminat!"
-
Daniel Cibotariu

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Click "Edit Content" Below1

Vă doresc să fiţi curioşi!

Vă doresc să fiţi curioşi!
Bine aţi [re]venit la ♘Viaţa Privită Prin Ochii Tăi♘

Faceți căutări pe acest blog

Proverb cherokee

"Întoarce respectul cu respect.Înfruntă provocările cu înţelepciune, și dă-i ipocriziei indiferența ta." - Proverb cherokee

joi, 6 mai 2010

Femeia

Cand Dumnezeu a facut femeia era a-6-a zi de creatii si facea ore suplimentare...atunci aparu un inger si-l intreba: de ce iti pierzi atata timp cu aceasta creatie?..si Dumnezeu raspunse: ai vazut cartea tehnica?..trebuie sa fie lavabila in totalitate, dar sa nu fie din plastic si sa aiba mai mult de 200 de piese si in acelasi timp sa fie capabila sa functioneze, chiar si cu resturi..in poala ei sa stea pana la 8 copii..sa aibe un sarut care sa vindece de la un genunchi julit pana la o inima franta si sa faca totul cu numai doua maini...ingerul uimit spuse: e prea multa munca pentru o singura zi, asteapta pana maine...nu, n-am s-o las pana maine, aceasta creatie e preferata inimii mele...se vindeca singura cand este bolnava, poate muncii 18 ore pe zi.Ingerul se apropie si atinse femeia...dar e atat de delicata..este delicata spuse Dumnezeu, dar in acelasi timp este atat de puternica, nu-ti poti inchipuii cat e de rezistenta...O sa fie in stare sa si gandeasca? intreba ingerul..nu numai asta... ci va stii si sa negocieze..ingerul vazuse ceva, atinse obrazul femeii si spuse: Doamne dar vad ca pierde lichid...cred ca ai pus prea multe in ea..nu, e doar o lacrima, il corecta Dumnezeu..lacrimile sunt felul ei de a-si exprima jalea,dragostea, suferinta, tradarea, orgoliul. Femeia are puteri ce-i uimeste pe barbati: trece prin greutati si nu arata..surade,cand vrea sa tipe plange, cand e fericita canta, cand vrea sa planga rade, cand e nervoasa lupta pentru a-si apara valorile, infrunta nedreptatile si nu accepta un Nu cand crede ca exista o solutie mai buna, isi rupe de la gura ca familia ei sa aiba, merge la medic cu o prietena careia ii este frica sa mearga singura, iubeste fara sa ceara nimic in schimb, plange cand fii ei reusesc in viata, se bucura cand aude de o nunta sau ca s-a nascut un copil, se dovedeste a fii puternica, cand crezi ca si-a epuizat toate fortele! Ingerul uimit spuse: Doamne, femeia este o minune!..Dumnezeu ii raspunse: ESTE..insa are totusi un defect... nu stie care este adevarata ei valoare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă mulţumesc pentru vizită şi comentarii!

Vă mulţumesc pentru vizită şi comentarii!
Felicitări, ai reuşit să citeşti articolul până la capăt, asta înseamnă că eşti un cititor exemplar, lucru rar în ziua de azi. Aşa că dă şi tu un SHARE, ca să vadă şi prietenii tăi cât eşti de extraordinar!

Faceți căutări pe acest blog

...dandelion...

...dandelion...
...wish...

viața Ta

viața Ta
E viața Mea

Remember thes helpful tips to keep safe!