!

!
cu Danu un blog neînţeles de înţeles.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
♘ Viaţa Privită Prin Ochii Tăi ♘
"Viața e o luptă, când crezi că ai câștigat, s-a terminat!"
-
Daniel Cibotariu

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Click "Edit Content" Below1

Vă doresc să fiţi curioşi!

Vă doresc să fiţi curioşi!
Bine aţi [re]venit la ♘Viaţa Privită Prin Ochii Tăi♘

Faceți căutări pe acest blog

Proverb cherokee

"Întoarce respectul cu respect.Înfruntă provocările cu înţelepciune, și dă-i ipocriziei indiferența ta." - Proverb cherokee

joi, 13 mai 2010

Niciodata

Un proverb romanesc spune asa `Nemultumitului i se ia darul`! Stiti cum e niciodata nu am vrut sa fiu primul, sa ies in evidenta, sa ma  fac cunoscut si apreciat, am stiut mereu sa bat pasul in retragere de fapt niciodata nu cred ca mi-a reusit sa fiu eu primul acel cineva pe care lumea sa il respecte sa il admire am stat mereu in banca mea chiar daca cateodata mi-am dorit acest lucru. Dar n-am avut cui sa demonstrez ca altii deja mi-o luasera inainte si vorba aia nu toti suntem la fel. Daca am fii toti unul si unul ar iesi cu scandal sau ar fii prea plictisitor. Sunt unele persoane care vor sa fie cunoscute si intra pe sub piele fiecarui om care il accepta sau pana la urma inevata sa il accepte iar sunt unele persoane care nici nu vor sa se auda despre ele ca si cum n-ar exista, aici cred ca isi are rost cuvantul popularitate! Tu cat de popular ai fost? Sa incepem cu gradinita, scoala, liceu, facultate, in viata, si asa mai departe, oriunde ai merge esti ca un magnet care atrage oameni in jurul tau  sau esti mai retras?Eu cred ca nu toti suntem la fel dar de la fiecare avem ce invata cate ceva si sa termin tot cu un Proverb `Omul cat traieste invata` asa ca invata sa fii Tu ca e cel mai bine!

Un comentariu:

Vă mulţumesc pentru vizită şi comentarii!

Vă mulţumesc pentru vizită şi comentarii!
Felicitări, ai reuşit să citeşti articolul până la capăt, asta înseamnă că eşti un cititor exemplar, lucru rar în ziua de azi. Aşa că dă şi tu un SHARE, ca să vadă şi prietenii tăi cât eşti de extraordinar!

Faceți căutări pe acest blog

...dandelion...

...dandelion...
...wish...

viața Ta

viața Ta
E viața Mea

Remember thes helpful tips to keep safe!