!

!
cu Danu un blog neînţeles de înţeles.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
♘ Viaţa Privită Prin Ochii Tăi ♘
"Viața e o luptă, când crezi că ai câștigat, s-a terminat!"
-
Daniel Cibotariu

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Click "Edit Content" Below1

Vă doresc să fiţi curioşi!

Vă doresc să fiţi curioşi!
Bine aţi [re]venit la ♘Viaţa Privită Prin Ochii Tăi♘

Faceți căutări pe acest blog

Proverb cherokee

"Întoarce respectul cu respect.Înfruntă provocările cu înţelepciune, și dă-i ipocriziei indiferența ta." - Proverb cherokee

marți, 4 mai 2010

Povestea Crizei

Povestea Crizei... 

A fost odata de demult de nu s-ar fii intamplat nu s-ar mai povesti. Umbla vorba prin vecini, din tara in tara, din loc in loc, ca bate la usa cineva, iar unii dintre noi se gandeau sa raspunda si sa primeasca noul oaspete iar alti mai putin, altii nu erau acasa, iar altii  nu aveau habar ca au usa si sa poata raspunde. Ghici cine ne batea la usa? Era un personaj dubios de suspect Pe nume Criza Economica sau Financiara a batut incet dar sigur pana a patruns aproape peste tot  intrand in viata noastra in casele noastre, in familile noastre peste tot si-a gasit loc sa poposeasca fie ca esti mai bogat sau mai sarac toti o simtim iar  toti vorbim despre Ea e la moda sa fii in Criza economica in zilele noastre ca daca nu esti pari mai supect ca Criza. Dar unii dintre noi suntem de mai mult timp in criza financiara, de timp, de intres, fara sa stim noroc ca ea ne-a batut la usa si ne-a marit taxele in ziua de azi se pune taxa pe orice, impozitele, ne-a inghetat salariile sau chiar le-a facut mai mici, ne-a lasat fara un loc de munca, a provocat greve, somaj si tot asa mai departe  oare pana cand? Nu stim ca de abia doar are un anisor abia i-am deschis usa si am primito abia e la inceput iar ca oaspeti generosi ce suntem am primito si la noi in tara nu o putem da afara chiar si musafiri cei nepoftiti care au venit pe neasteptate. Fara macar sa dea un scurt telefon sau un email ceva ca doar nah traim in secolul vitezei in mileniul 3 unde asemenea lucruri se pot intampla fara doar si poate de exmplu:Gripa aviara, porcina iar subiectu de baza Criza Economica care se leaga de tot omul. Si-am incalecat pe-o sa si v-am spus povestea mea.

2 comentarii:

 1. Si asta nu e nimic, vor veni vremuri si mai grele din punct de vedere economic. Moartea va fi cand va trebui sa returnam imprumutul de vreo aproape 30 miliarde de euro, atunci cred ca se va muri realmente de foame in tarisoara noastra. Nici nu vreau sa ma gandesc ce ne asteapta in viitor pe noi toti, cei care traim dintr-un venit mic, cei care ne conduc nu vor avea problema asta, o sa patim ca Argentina sau mai nou venita in club Grecia.

  RăspundețiȘtergere
 2. DE ZIUA BARBATULUI, LA MULTI ANI ! :)
  "AI ZAMBIT AZI?"

  CU DRAG,
  .

  RăspundețiȘtergere

Vă mulţumesc pentru vizită şi comentarii!

Vă mulţumesc pentru vizită şi comentarii!
Felicitări, ai reuşit să citeşti articolul până la capăt, asta înseamnă că eşti un cititor exemplar, lucru rar în ziua de azi. Aşa că dă şi tu un SHARE, ca să vadă şi prietenii tăi cât eşti de extraordinar!

Faceți căutări pe acest blog

...dandelion...

...dandelion...
...wish...

viața Ta

viața Ta
E viața Mea

Remember thes helpful tips to keep safe!