!

!
cu Danu un blog neînţeles de înţeles.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
♘ Viaţa Privită Prin Ochii Tăi ♘
"Viața e o luptă, când crezi că ai câștigat, s-a terminat!"
-
Daniel Cibotariu

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Click "Edit Content" Below1

Vă doresc să fiţi curioşi!

Vă doresc să fiţi curioşi!
Bine aţi [re]venit la ♘Viaţa Privită Prin Ochii Tăi♘

Faceți căutări pe acest blog

Proverb cherokee

"Întoarce respectul cu respect.Înfruntă provocările cu înţelepciune, și dă-i ipocriziei indiferența ta." - Proverb cherokee

miercuri, 5 mai 2010

Ziua De Maine

Toata lumea se afla miscare in zilele noastre. Toti avem treburi de rezolvat in fiecare zi fie ca esti mic sau mai mare fiecare dintre noi avem probleme care trebuiesc rezolvate. Peste tot e agitatie, galacie, aglomeratie toti suntem  grabitti toti ne dorim sa ajungem cat mai repede unde ne-am propous! Parca au intrat zilele in sac vorba proverbului nimeni nu mai respecta regulile societatii nu mai avem maniere ! Toti am devenit  niste oameni stresati omorati de timp de grijele de zi cu zi, sa facem totul repede..Totul e supra aglomerat oriunde ai merge nimeni nu mai are loc de nimeni, iar nimeni in ziua de azi nu mai e politicos toti parca sunt trasi la indigo fara doar si poate, Eu zic ca oriunde am merge trebuie sa lasam loc de buna ziua si sa fim cat se poate de civilizati  pentru ca nu stii ce iti rezerva ziua de maine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă mulţumesc pentru vizită şi comentarii!

Vă mulţumesc pentru vizită şi comentarii!
Felicitări, ai reuşit să citeşti articolul până la capăt, asta înseamnă că eşti un cititor exemplar, lucru rar în ziua de azi. Aşa că dă şi tu un SHARE, ca să vadă şi prietenii tăi cât eşti de extraordinar!

Faceți căutări pe acest blog

...dandelion...

...dandelion...
...wish...

viața Ta

viața Ta
E viața Mea

Remember thes helpful tips to keep safe!