!

!
cu Danu un blog neînţeles de înţeles.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
♘ Viaţa Privită Prin Ochii Tăi ♘
"Viața e o luptă, când crezi că ai câștigat, s-a terminat!"
-
Daniel Cibotariu

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Click "Edit Content" Below1

Vă doresc să fiţi curioşi!

Vă doresc să fiţi curioşi!
Bine aţi [re]venit la ♘Viaţa Privită Prin Ochii Tăi♘

Faceți căutări pe acest blog

Proverb cherokee

"Întoarce respectul cu respect.Înfruntă provocările cu înţelepciune, și dă-i ipocriziei indiferența ta." - Proverb cherokee

marți, 15 iunie 2010

TIMPUL -2-

Timpul pur si simplu zboara in zilele noastre exact ca in basme. Viata noastra merge inainte nu sta pe loc trec anii, trec din ce in ce mai repede fara sa vrem, fara a stii prea multe tot el  incerca sa sa ne modeleze ca sa fim pregatiti pentru viata, sa putem sa ne incadram, in peisaj, in univers, in timpul nostru iar acesta se afla mereu in miscare fie ca esti tanar sau batran isi lasa amprenta asupra tuturor, incearca sa ne schimbe pe fiecare dintre noi. Eu cred ca trebuie sa ne conformam  pentru ca il parcurgem zi de zi, chiar daca nu reusim totdeauna sa tinem pasul cu vremurile care au fost.. sau care vor urma....Amintirile se aduna fie ca sunt placute sau neplacute le-am strans toate, in ani , luni, zile, minute chiar si secunde astea sunt roadele lui ceea ce timpul nu va putea sa ni le ia vreodata. Tot timpul  ne-a  ajutat sa ne formam sa fim noi cei de azi cei care poate intr-o zi vom reusi sa controlam Timpul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă mulţumesc pentru vizită şi comentarii!

Vă mulţumesc pentru vizită şi comentarii!
Felicitări, ai reuşit să citeşti articolul până la capăt, asta înseamnă că eşti un cititor exemplar, lucru rar în ziua de azi. Aşa că dă şi tu un SHARE, ca să vadă şi prietenii tăi cât eşti de extraordinar!

Faceți căutări pe acest blog

...dandelion...

...dandelion...
...wish...

viața Ta

viața Ta
E viața Mea

Remember thes helpful tips to keep safe!