!

!
cu Danu un blog neînţeles de înţeles.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
♘ Viaţa Privită Prin Ochii Tăi ♘
"Viața e o luptă, când crezi că ai câștigat, s-a terminat!"
-
Daniel Cibotariu

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Click "Edit Content" Below1

Vă doresc să fiţi curioşi!

Vă doresc să fiţi curioşi!
Bine aţi [re]venit la ♘Viaţa Privită Prin Ochii Tăi♘

Faceți căutări pe acest blog

Proverb cherokee

"Întoarce respectul cu respect.Înfruntă provocările cu înţelepciune, și dă-i ipocriziei indiferența ta." - Proverb cherokee

joi, 8 iulie 2010

Romania

Romania ta!

Romania mea!Romania lor!Romania tuturor!Cand spui cuvantul Romania ce ity vine prima data in minte? E tara ta, unde ai copilarit, ai crescut, ai muncit si te-ai distrat, ai indurat, ai fost fericit ,ai vizionat si ai auzit multe despre Romania ta si cetatenii lor totul ca un tablou nesfarsit uneori plin de suferinta si de zambete triste iar cateodata bucurie.   
  Este locul unde Dumnezeu si-a lasat amprenta cu locuri frumoase si oameni frumosi si  ospitalieri e Romania Ta unde revii mereu cu drag ceea ce de fiecare data, ne asteapta ca o mama grijulie si ne primeste in sanul ei avand grija sa nu ne lipseasca nimic din ceea ce altii au ravnit cu sange.Tu Esti Mandru de Romania Ta?

Un comentariu:

  1. Da, pentru valorile pe care le avem si le-am avut de-a lungul timpului in sport, literatura, cultura. Mi se face pielea de gaina de fiecare data cand la o competitie sportiva auzeam Imnul Romaniei, sportul intotdeauna ne-a adus o imagine buna in lume. Dar din punct de vedere al oamenilor de rand nu sant mandru ca sant roman la cate infractiuni comit in tarile vestice ale Europei

    RăspundețiȘtergere

Vă mulţumesc pentru vizită şi comentarii!

Vă mulţumesc pentru vizită şi comentarii!
Felicitări, ai reuşit să citeşti articolul până la capăt, asta înseamnă că eşti un cititor exemplar, lucru rar în ziua de azi. Aşa că dă şi tu un SHARE, ca să vadă şi prietenii tăi cât eşti de extraordinar!

Faceți căutări pe acest blog

...dandelion...

...dandelion...
...wish...

viața Ta

viața Ta
E viața Mea

Remember thes helpful tips to keep safe!