!

!
cu Danu un blog neînţeles de înţeles.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
♘ Viaţa Privită Prin Ochii Tăi ♘
"Viața e o luptă, când crezi că ai câștigat, s-a terminat!"
-
Daniel Cibotariu

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Click "Edit Content" Below1

Vă doresc să fiţi curioşi!

Vă doresc să fiţi curioşi!
Bine aţi [re]venit la ♘Viaţa Privită Prin Ochii Tăi♘

Faceți căutări pe acest blog

Proverb cherokee

"Întoarce respectul cu respect.Înfruntă provocările cu înţelepciune, și dă-i ipocriziei indiferența ta." - Proverb cherokee

miercuri, 1 septembrie 2010

Emotia Primei Zile De Toamna

Un nou anotimp isi face usor loc in viata noastra Toamna este cea care ne invaluie cu o multitudine de culori cu zile din ce in ce mai scurte cu dimineti reci si nopti racorase este anotimpul sufletului meu! Toamna este ceea care ne aduce mereu aminte ca vara s-a terminat!Iubesc plimbarile prin parcurile pustii acoperite cu covoare de frunze aramii sunt cele ce ne poarta pasi indecisi  pe cararile toamnei admirand peisajul fermecator ce doar toamna ni-l ofera! Este un spectacol miraculos vantul adie usor iar frunzele valseaza lin ultimul dans asternandu-se peste noi insaine!

Un comentariu:

  1. Sa sti ca sunt in sentimentul tau , ador toamna , imi place ploaia , zile intregi , imi place linistea pe care mi o da toamna, este superb sa te plimbi prin parc asa cum spui , muntele este superb in perioada asta , ese vreme de iubit:)

    RăspundețiȘtergere

Vă mulţumesc pentru vizită şi comentarii!

Vă mulţumesc pentru vizită şi comentarii!
Felicitări, ai reuşit să citeşti articolul până la capăt, asta înseamnă că eşti un cititor exemplar, lucru rar în ziua de azi. Aşa că dă şi tu un SHARE, ca să vadă şi prietenii tăi cât eşti de extraordinar!

Faceți căutări pe acest blog

...dandelion...

...dandelion...
...wish...

viața Ta

viața Ta
E viața Mea

Remember thes helpful tips to keep safe!