!

!
cu Danu un blog neînţeles de înţeles.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
♘ Viaţa Privită Prin Ochii Tăi ♘
"Viața e o luptă, când crezi că ai câștigat, s-a terminat!"
-
Daniel Cibotariu

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Click "Edit Content" Below1

Vă doresc să fiţi curioşi!

Vă doresc să fiţi curioşi!
Bine aţi [re]venit la ♘Viaţa Privită Prin Ochii Tăi♘

Faceți căutări pe acest blog

Proverb cherokee

"Întoarce respectul cu respect.Înfruntă provocările cu înţelepciune, și dă-i ipocriziei indiferența ta." - Proverb cherokee

duminică, 21 noiembrie 2010

Echilibru este cheia vietii

 Echilibru este cheia vietii
Jumate alb jumatate negru asa este impartita viata! Jumatate pura si jumatate plina de pacate, depinde care ne este data sa o traim prima.Findca prima jumatate  o defineste pe a doua cum se spune dupa rau vine si bine sau invers. Zi de zi ne intalnim cu probleme fie ele mici sau mari tot probleme raman care trebuiesc rezolvate sau asteapta ca ele sa fie rezolvate. Poate daca nu s-ar numi probleme si ar avea alta denumire mai vesela poate ne-ar indemna sa le rezolvam mai repede si cu placere si cred ca ne va fi mai usor . Eu unul cred ca suntem facuti din jumate bine si jumate rau, depinde in mare parte de noi cum am ales sa fim, altii prea buni iar altii prea rai .Adunand cele doua jumatati puse pe o balanta care se inclina in fiecare zi este cea care ne arata cum suntem noi si ce dispozitie avem, uneori tindem spre bine alteori spre rau,  rar se intampla sa fie egal. Atunci cand se itampla ar putea aparea sau disparea echlibru perfect ce ne defineste pe noi ca oameni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă mulţumesc pentru vizită şi comentarii!

Vă mulţumesc pentru vizită şi comentarii!
Felicitări, ai reuşit să citeşti articolul până la capăt, asta înseamnă că eşti un cititor exemplar, lucru rar în ziua de azi. Aşa că dă şi tu un SHARE, ca să vadă şi prietenii tăi cât eşti de extraordinar!

Faceți căutări pe acest blog

...dandelion...

...dandelion...
...wish...

viața Ta

viața Ta
E viața Mea

Remember thes helpful tips to keep safe!