!

!
cu Danu un blog neînţeles de înţeles.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
♘ Viaţa Privită Prin Ochii Tăi ♘
"Viața e o luptă, când crezi că ai câștigat, s-a terminat!"
-
Daniel Cibotariu

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Click "Edit Content" Below1

Vă doresc să fiţi curioşi!

Vă doresc să fiţi curioşi!
Bine aţi [re]venit la ♘Viaţa Privită Prin Ochii Tăi♘

Faceți căutări pe acest blog

Proverb cherokee

"Întoarce respectul cu respect.Înfruntă provocările cu înţelepciune, și dă-i ipocriziei indiferența ta." - Proverb cherokee

joi, 11 noiembrie 2010

Lumea In Care Traim

Lumea e impartita in trei categorii:cei care stiu tot si au tot, cei care se descurca la limita, sa supravetuiasca si cei care nu am nimic in viata decat viata. In mare parte toti semanam intr-un fel sau altul prin comportament in societate si cercurile de prietenii prin care ne invartim iar ceea ce ne deosebeste in ziua de azi sunt banii nu educatia.Unii din noi traiesc zi de zi pentru altii si aici ma refer la politica. Oare ce a mai facut X ce va mai face domnul X si oare ce sa facem noi ca sa avem raiting si un salariu baban. Totul se invarte in jurul banilor, sunt cei care fac pamantul sa se invarta cu bucurii si tristeti. Zilele par intotdeauna la fel, aceleasi chestii care ne dau de gandit, daca asta ne-a fost dat sa ducem in spate, pentru ca exemple pozitive sunt multe dar noi mereu le invatam pe cele negative si nu reusim sa ajungem unde ne-am propus cu toate astea la un loc e greu sa traiesti in tara in care nimeni nu face nimic doar sa vorbeasca sa analizeze si sa isi puna intrebari intrebatoare care niciodata nu isi au un raspuns consecvent. Avem nevoie de acel raspuns care sa ne duca la urmatorul nivel, exact ca intr-un joc pe calculator, numai ca noi am ramas pe loc, nu am trecut la urmatorul nivel  si nu cred ca vom reusi vreodata sa terminam --jocul-- vietii noastre asa cum l-am visat!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă mulţumesc pentru vizită şi comentarii!

Vă mulţumesc pentru vizită şi comentarii!
Felicitări, ai reuşit să citeşti articolul până la capăt, asta înseamnă că eşti un cititor exemplar, lucru rar în ziua de azi. Aşa că dă şi tu un SHARE, ca să vadă şi prietenii tăi cât eşti de extraordinar!

Faceți căutări pe acest blog

...dandelion...

...dandelion...
...wish...

viața Ta

viața Ta
E viața Mea

Remember thes helpful tips to keep safe!