!

!
cu Danu un blog neînţeles de înţeles.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
♘ Viaţa Privită Prin Ochii Tăi ♘
"Viața e o luptă, când crezi că ai câștigat, s-a terminat!"
-
Daniel Cibotariu

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Click "Edit Content" Below1

Vă doresc să fiţi curioşi!

Vă doresc să fiţi curioşi!
Bine aţi [re]venit la ♘Viaţa Privită Prin Ochii Tăi♘

Faceți căutări pe acest blog

Proverb cherokee

"Întoarce respectul cu respect.Înfruntă provocările cu înţelepciune, și dă-i ipocriziei indiferența ta." - Proverb cherokee

duminică, 4 martie 2012

Viata ta E asa cum ti-ai imaginat-o?

      S-a spus ceea ce era de spus, s-a scris ceea ce era de scris. In blogosfera se vorbeste aproape despre orice. Toate subiectele sunt trecute prin ochii unui supraveghetor atent caruia nu-i scapa nimic, abordarea lor se face cu o mare atentie si analiza, confruntarea fiind mereu pe primul plan.
       "Nimic nu se pierde, totul se transforma!" Uitarea noastra a faptelor din trecut, alegerile care au schimbat cursul istoriei noastre. Realitatea actuala este prea dura, iar mai mereu incercam  sa  trecem peste ea cu zambetul pe buze, doar noi stiind ce e inlauntrul nostru...unde se da o lupta continua cu noi insine,  ego-ul avand de invatat din castigurile maxime sau pierderile minime,  unde cuvantul "orice" are rolul unui cuvant simplu de exprimat, mai greu fiind sa iti permiti acel "Orice"...oricare ar fi el in ziua de azi. 
      Visurile sunt spulberate de vantul schimbarii care bate mereu cu noi incercari pentru cei incercati de soarta. Logica lucrurilor in viata fiind foarte simpla, noi suntem cei complexi, cei ce ne complicam viata. In opinia mea, facem asta ca sa stim ca traim, ne plac jocurile  de orice natura, de mici le invatam nivel cu nivel, ne perfectionam etapa cu etapa pentru a ajunge unde ne-am propus in viata. Rezolvarea nicicand nu a fost mai complicata pentru placerile vietii. 
       Stiu ca bat campii, dar stai un minut si analizeaza-ti viata si spune-mi ce crezi despre ea... E asa cum ti-ai imaginat-o?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă mulţumesc pentru vizită şi comentarii!

Vă mulţumesc pentru vizită şi comentarii!
Felicitări, ai reuşit să citeşti articolul până la capăt, asta înseamnă că eşti un cititor exemplar, lucru rar în ziua de azi. Aşa că dă şi tu un SHARE, ca să vadă şi prietenii tăi cât eşti de extraordinar!

Faceți căutări pe acest blog

...dandelion...

...dandelion...
...wish...

viața Ta

viața Ta
E viața Mea

Remember thes helpful tips to keep safe!