!

!
cu Danu un blog neînţeles de înţeles.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
♘ Viaţa Privită Prin Ochii Tăi ♘
"Viața e o luptă, când crezi că ai câștigat, s-a terminat!"
-
Daniel Cibotariu

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Click "Edit Content" Below1

Vă doresc să fiţi curioşi!

Vă doresc să fiţi curioşi!
Bine aţi [re]venit la ♘Viaţa Privită Prin Ochii Tăi♘

Faceți căutări pe acest blog

Proverb cherokee

"Întoarce respectul cu respect.Înfruntă provocările cu înţelepciune, și dă-i ipocriziei indiferența ta." - Proverb cherokee

joi, 20 septembrie 2012

O mica lectie de istorie

           Am ajuns la concluzia ca noi romanii suntem un popor de oameni negativi, prin urmare avem o istorie postdecembrista foarte amagitoare.Ne-am vandut unii pe altii de nenumarate ori fara a gasi solutiile avantajoase si prompte pentru rezolvarea problemelor.
    Stim doar sa facem CIRC! Un spectacol ieftin din care nu se castiga mai nimic decat faima si recunoasterea Romaniei este dusa peste mari si tari. Ne meritam soarta ca un popor crud ce am dat dovada ca suntem.Asasinarea lui Ceausescu ne-a adus libertatea mult dorita exact ca si un animal de la Zoo daca e privat de libertate cand ii dai drumu nu stie ce sa faca asa si noi am riscat totul pe o carte "Moartea" si s-a spulberat tot, a ramas doar praful. Aici nu e vorba de regrete dar au ajuns Stapani Strainii in tara noastra draga si frumoasa ei ne conduc findca noi nu suntem in stare stim doar sa "ascultam" si sa primim ordine.Politica si-a pierdut de mult onoarea iar noi speranta unde totul sta pe loc iar mirarea e la loc de cinste.
    Suntem subjugati ca boii la un car fara birjar totul fiind controlat si dirijat sub presiune parlamentara europeana nu mai conteaza regulile si principiile fundamentale ale statului, ca oricum oriunde si oricine se uita la noi nu ne priveste cu ochi buni si cu incredere suntem de rasul lumii, deoarece noi am permis sa se intample toate aceste lucruri. Nu mai avem demnitatea, respectul cuvenit din stramosi care au fost un neam de oamenei bravi si plin de patriotism odata de demult le-am uitat, chiar si sa le invatam.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă mulţumesc pentru vizită şi comentarii!

Vă mulţumesc pentru vizită şi comentarii!
Felicitări, ai reuşit să citeşti articolul până la capăt, asta înseamnă că eşti un cititor exemplar, lucru rar în ziua de azi. Aşa că dă şi tu un SHARE, ca să vadă şi prietenii tăi cât eşti de extraordinar!

Faceți căutări pe acest blog

...dandelion...

...dandelion...
...wish...

viața Ta

viața Ta
E viața Mea

Remember thes helpful tips to keep safe!