!

!
cu Danu un blog neînţeles de înţeles.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
♘ Viaţa Privită Prin Ochii Tăi ♘
"Viața e o luptă, când crezi că ai câștigat, s-a terminat!"
-
Daniel Cibotariu

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Click "Edit Content" Below1

Vă doresc să fiţi curioşi!

Vă doresc să fiţi curioşi!
Bine aţi [re]venit la ♘Viaţa Privită Prin Ochii Tăi♘

Faceți căutări pe acest blog

Proverb cherokee

"Întoarce respectul cu respect.Înfruntă provocările cu înţelepciune, și dă-i ipocriziei indiferența ta." - Proverb cherokee

miercuri, 20 noiembrie 2013

ECO - Time INNEX

       Am scris multe articole despre timp Leonardo Da Vinci spunea :"Timpul este suficient pentru cei care chiar il folosesc."
           
     Timpul poate naste idei noi. Atitudinea mea este simpla. Ceea ce conteaza cel mai mult pentru mine este un fapt cert trebuie doar sa astept momentul potrivit in elaborarea de sisteme noi, eficente si foarte importante in management-ul de acasa.
    Solutia fiind una inovativa si provocatoare avand capacitatea de adaptare nevoilor de pe piata conform unui studiu realizat de cercetătorii Universitătii din Bonn, cel mai utilizat program de spalare este ciclul pentru Bumbac si Sintetice, acesta fiind ales de 70% dintre europeni.
   
Indesit(www.indesit.ro) a lansat noua masina de spalat Innex care asigura o incredere deplina in spalarea zilnica a rufelor din bumbac si sintetice bazata pe tehnologia de programare Turbo garantand cel mai bun si rapid sistem de curatare.
Masina de spalat Innex salveaza timp si energie datorita noii tehnologi de pornire, apăsare si inceperea imediat a spalarii care inlocuieste programarea traditionala necesita doar de noua minute pentru reimprospatare, beneficiand si de trei optiuni anti-pete pentru indepartarea eficienta a acestora, indiferent de tipul lor, patru  cicluri sport, inclusiv unul pentru pantofii sport și un ciclu anti-miros care elimina rapid mirosurile persistente din haine.
       INNEX se gaseste pe piata romaneasca intr-o varietate de modele in functie de nevoile si certintele populatiei pentru a satisface si cei mai pretentiosi clienti va recomand sa le vizitati site-ul :http://www.indesit.ro/ si pagina lor oficiala de Facebook https://www.facebook.com/IndesitRomania/ veti ramane surprinsi va  promit.

Un comentariu:

Vă mulţumesc pentru vizită şi comentarii!

Vă mulţumesc pentru vizită şi comentarii!
Felicitări, ai reuşit să citeşti articolul până la capăt, asta înseamnă că eşti un cititor exemplar, lucru rar în ziua de azi. Aşa că dă şi tu un SHARE, ca să vadă şi prietenii tăi cât eşti de extraordinar!

Faceți căutări pe acest blog

...dandelion...

...dandelion...
...wish...

viața Ta

viața Ta
E viața Mea

Remember thes helpful tips to keep safe!