!

!
cu Danu un blog neînţeles de înţeles.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
♘ Viaţa Privită Prin Ochii Tăi ♘
"Viața e o luptă, când crezi că ai câștigat, s-a terminat!"
-
Daniel Cibotariu

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Click "Edit Content" Below1

Vă doresc să fiţi curioşi!

Vă doresc să fiţi curioşi!
Bine aţi [re]venit la ♘Viaţa Privită Prin Ochii Tăi♘

Faceți căutări pe acest blog

Proverb cherokee

"Întoarce respectul cu respect.Înfruntă provocările cu înţelepciune, și dă-i ipocriziei indiferența ta." - Proverb cherokee

vineri, 11 aprilie 2014

Evomag: Te "scoate" la curatenie

   Nu ne vine sa credem, dar primvara, in fiecare an e plina de surprize, e anotimpul sperantei, toti o asteptam  sa ne incalzeasca razele de soare sfioase si sa renasca natura la viata. Totodata cu ea si noi renastem; e ca o aroma noua de prospetime gustata din plin de noi.
 Primavara e anotimpul schimbarii, al curateniei, atat exterioare; interioare cat si a celei sufletesti. Cei de la evomag.ro cu ajutorul celor de la orkestra.ro mi-au pus o intrebare. Care suna cam asa : “Curatenia de primavara se face si pe birou. La ce produse electronice mai vechi ai renunta si ce ti-ai achizitiona in schimb?”  

  Va raspund cu mare placere. Eu unul nu as renunta la nimic, doar as inlocui multe lucruri vechi de pe biroul meu. In primul rand mi-as lua un Monitor LED BenQ, e full hd deci claritate frate; al doilea lucru mi-as lua niste boxe Genius sau chiar de ce nu un surround system; se aud mai bine cand te uiti la un film.
  Daca imi permite bugetul cred ca mi-as lua si o unitate de calculator Lenovo ThinkCentre E73 Mini Tower noua. Stai! Inca ceva... am uitat de rudele din strainatate... Mereu uit. Stiu ce imi trebuie... un webcam mai performant sa ma pot intelege mai bine cu ei.

  Bine. Atunci sa zicem ca am toate astea. Mi-ar mai trebui si un birou din pal melaminat, nu ca cel din lemn masiv e urat, dar a cam inceput sa dea carii in el. Iar daca am un birou nou, stiu ce lipseste... un scaun directorial, ca deh!... doar sunt acasa si vreau sa ma simt si eu bine. 

Toate aceste lucruri le-as comnda cu mare placere online de la EvoMag.ro doar la un click distanta de micul meu spatiu de relaxare.
Vă doresc să fiţi curioşi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă mulţumesc pentru vizită şi comentarii!

Vă mulţumesc pentru vizită şi comentarii!
Felicitări, ai reuşit să citeşti articolul până la capăt, asta înseamnă că eşti un cititor exemplar, lucru rar în ziua de azi. Aşa că dă şi tu un SHARE, ca să vadă şi prietenii tăi cât eşti de extraordinar!

Faceți căutări pe acest blog

...dandelion...

...dandelion...
...wish...

viața Ta

viața Ta
E viața Mea

Remember thes helpful tips to keep safe!