!

!
cu Danu un blog neînţeles de înţeles.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
♘ Viaţa Privită Prin Ochii Tăi ♘
"Viața e o luptă, când crezi că ai câștigat, s-a terminat!"
-
Daniel Cibotariu

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Click "Edit Content" Below1

Vă doresc să fiţi curioşi!

Vă doresc să fiţi curioşi!
Bine aţi [re]venit la ♘Viaţa Privită Prin Ochii Tăi♘

Faceți căutări pe acest blog

Proverb cherokee

"Întoarce respectul cu respect.Înfruntă provocările cu înţelepciune, și dă-i ipocriziei indiferența ta." - Proverb cherokee

sâmbătă, 24 mai 2014

Codul meu de eleganta 2014

Zambeste chiar daca nu ai nici un motiv, Dumnezeu iti va trimite si motivul pentru care tu ai zambit! - Cerasela Rogen

In ziua de azi eleganta e o aroganta care nu trebuie sa lipseasca nimanui. Luxul e la el acasa, asteptarile cresc, depinde doar de tine cum alegi sa te-mbraci  frumos, ingrijit, dar sa fie cu gust. 
Hainele pe care le purtam in general si aspectul exterior ne ajuta sa ne distingem de restul. E normal sa fim unici prin armonia si bunul gust al imbracamintei, fie ea de firma sau nu. Hainele trebuie asortate in functie de ocazie, de evenimentul la care trebuie sa ajungi.

Suntem diferiti! Asta e ceva cu ce ne nastem. Moda o avem in sange  si uneori chiar ne iese sa punem in valoare tinuta apeland la trucuri vestimentare care lasa pe multi cu gura cascata. 
Chiar iti doresti acest lucru? Cel mai recomandat este sa cerem sfatul unui stilist din domeniul vestimentar pentru a reusi sa fii un "fashion icon" in cercul tau de prieteni .
Dar la cum merg lucrurile in ziua de azi totul se pune in miscare doar daca ai bani. Ar fi indicat sa invatam cum e sa fii propriul tau stilist vestimentar, un curs in plus  nu strica niciodata nimanui. 

Uneori bunul simt si decenta este tot de ce avem nevoie cel mai mult. Fara prea multe explicatii si idei ii dam pe spate pe cei care ii intalnim in fiecare zi. Educatia, atitudinea, manierele si eleganta  pe care ne-am construit-o de-a lungul anilor ne ajuta sa iesim din anonimat.

Cunoasteti proverbul "Haina nu il face pe om". Eu cred ca il poate face să se simta vesel sau trist, interesant sau banal, mai tanar sau mai in varsta, mai slab sau mai gras, depinde doar cu ce alegi sa te imbraci.
Cand vine vorba de eleganta si stil, pasiunea se naste citind, fiind mereu informat cu tendintele sezonului.
Incearca si tu parfumul #BeUnforgettable!  Sa fii rafinat e bine!
 Vă doresc să fiţi curioşi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă mulţumesc pentru vizită şi comentarii!

Vă mulţumesc pentru vizită şi comentarii!
Felicitări, ai reuşit să citeşti articolul până la capăt, asta înseamnă că eşti un cititor exemplar, lucru rar în ziua de azi. Aşa că dă şi tu un SHARE, ca să vadă şi prietenii tăi cât eşti de extraordinar!

Faceți căutări pe acest blog

...dandelion...

...dandelion...
...wish...

viața Ta

viața Ta
E viața Mea

Remember thes helpful tips to keep safe!