!

!
cu Danu un blog neînţeles de înţeles.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
♘ Viaţa Privită Prin Ochii Tăi ♘
"Viața e o luptă, când crezi că ai câștigat, s-a terminat!"
-
Daniel Cibotariu

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Click "Edit Content" Below1

Vă doresc să fiţi curioşi!

Vă doresc să fiţi curioşi!
Bine aţi [re]venit la ♘Viaţa Privită Prin Ochii Tăi♘

Faceți căutări pe acest blog

Proverb cherokee

"Întoarce respectul cu respect.Înfruntă provocările cu înţelepciune, și dă-i ipocriziei indiferența ta." - Proverb cherokee

duminică, 28 septembrie 2014

Vreau sa fiu primul blogger din România care are iPhone 6 !

   
iPhone 6 și iPhone 6 Plus au fost cele mai așteptate telefoane în 2014 lansate la începutul toamnei de către cei de la Apple "sunt fără nici o îndoială, cele mai bune telefoane inteligente pe care le-am scos pe piață", a spus șeful Apple, Tim Cook".
Cele două modele noi, sunt mai subțiri și mai rapide decât vechea generație - cu 25% mai performante.
iPhone 6 are un preț cuprins intre 199 de dolari si 399 de dolari, cu un contract de abonament pe doi ani, in timp ce prețul iPhone 6 Plus este de 299-499 de dolari. Telefoanele vor putea fi precomandate pe 12 septembrie și vor fi livrate pe 19 septembrie, potrivit companiei.

România este și ea prezentă pe harta lansărilor mondiale ale noului iPhone 6 prin QuickMobile  - unul dintre cei mai importanți retaileri de IT&C din mediul online românesc  fiind o rampă de lansare și un partener de încredere pentru mărci de notorietate mondială oferind o experiență de shopping unică, accesibilă, pentru a ne putea bucura din plin de produsele brandurilor preferate.
Cu ajutorul celor de la QuickMobile, vreau sa fiu primul blogger din România care are iPhone 6 sau dacă nu se poate vreau să apară următoarea generație de telefoane Apple iPhone 7 ca să fiu și eu norocos.
 

Aștept cu nerăbdare... iar cei care doresc să câștige un telefon Apple le recomand să participe la concursul de pe blogul lui Cristi.
 Vă doresc să fiţi curioşi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă mulţumesc pentru vizită şi comentarii!

Vă mulţumesc pentru vizită şi comentarii!
Felicitări, ai reuşit să citeşti articolul până la capăt, asta înseamnă că eşti un cititor exemplar, lucru rar în ziua de azi. Aşa că dă şi tu un SHARE, ca să vadă şi prietenii tăi cât eşti de extraordinar!

Faceți căutări pe acest blog

...dandelion...

...dandelion...
...wish...

viața Ta

viața Ta
E viața Mea

Remember thes helpful tips to keep safe!