!

!
cu Danu un blog neînţeles de înţeles.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
♘ Viaţa Privită Prin Ochii Tăi ♘
"Viața e o luptă, când crezi că ai câștigat, s-a terminat!"
-
Daniel Cibotariu

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Click "Edit Content" Below1

Vă doresc să fiţi curioşi!

Vă doresc să fiţi curioşi!
Bine aţi [re]venit la ♘Viaţa Privită Prin Ochii Tăi♘

Faceți căutări pe acest blog

Proverb cherokee

"Întoarce respectul cu respect.Înfruntă provocările cu înţelepciune, și dă-i ipocriziei indiferența ta." - Proverb cherokee

marți, 18 noiembrie 2014

Taste the Tuborg Christmas Brew

Paul Markovits - “Tuborg Christmas Brew este un brand unic pe piață și suntem bucuroși să păstrăm tradiția acestei ediții limitate dedicată special sărbătorilor de iarnă. Este modul nostru direct de a le mulțumi consumatorilor care ne răsplătesc cu loialitatea lor cumpărând Tuborg în decursul întregului an, și de ce nu, un mod foarte “delicios” de a experimenta berea Tuborg

E deja o tradiție ca lansarea berii Tuborg Christmas Brew să aibă loc în același timp în Danemarca și România, iar anul acesta berea cu gust special de sărbătoare va fi disponibilă la sticlă de 0,5 L și 0,75 L. 

Un motiv în plus ca să te pregătești din timp pentru sărbătorile de iarnă. Servește #ȘiTu o bere cu tradiție, o bere internațională, o bere dedicată Crăciunului Tuborg Christmas Brew.Anunță-ți prietenii, pentru că iarna aceasta sărbătorile se fac alături de prieteni iubitori de bere. 

Al doilea motiv pentru care aștept anul acesta Crăciunul : sunt un mega iubitor de bere aș dori să mă servească și pe mine crăciunițele albastre cu o bere Tuborg Christmas Brew.
 
   

 Enjoy your holidays have yourself a #ChristmasTaste with Tuborg #ChristmasBrew. Happy holidays everybody, may  your wishes come true!
Vă doresc să fiţi curioşi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă mulţumesc pentru vizită şi comentarii!

Vă mulţumesc pentru vizită şi comentarii!
Felicitări, ai reuşit să citeşti articolul până la capăt, asta înseamnă că eşti un cititor exemplar, lucru rar în ziua de azi. Aşa că dă şi tu un SHARE, ca să vadă şi prietenii tăi cât eşti de extraordinar!

Faceți căutări pe acest blog

...dandelion...

...dandelion...
...wish...

viața Ta

viața Ta
E viața Mea

Remember thes helpful tips to keep safe!