!

!
cu Danu un blog neînţeles de înţeles.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
♘ Viaţa Privită Prin Ochii Tăi ♘
"Viața e o luptă, când crezi că ai câștigat, s-a terminat!"
-
Daniel Cibotariu

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Click "Edit Content" Below1

Vă doresc să fiţi curioşi!

Vă doresc să fiţi curioşi!
Bine aţi [re]venit la ♘Viaţa Privită Prin Ochii Tăi♘

Faceți căutări pe acest blog

Proverb cherokee

"Întoarce respectul cu respect.Înfruntă provocările cu înţelepciune, și dă-i ipocriziei indiferența ta." - Proverb cherokee

marți, 21 aprilie 2015

Game of Bloggers

Cine nu se uită la serialul Urzeala Tronurilor / Game of Thrones pe HBO înseamnă că nu auzit de cele Șapte Regate din Westeros unde are loc o poveste incitantă care te ține cu sufletul la gură până apare următorul sezon/episod. La momentul de față pentru mine e singurul serial captivant produs de HBO unde actorii o mare parte din ei nu ajung sa joace un sezon întreg deoarece mor pe capete. Acțiunea și filmările având loc pe tărâmuri de-a dreptul fantastice fiind o poveste a duplicităților și trădărilor, a nobililor și a onoarei, a cuceririlor și a triumfului.


Cei de la Blogal Initiative lanseza un nou concept care se numește #UrzealaBloggerilor, unde te declari cărei familii din film vrei să aparții : Casa Stark, Casa Lannister, Casa Baratheon, Casa Targaryen, Casa Greyjoy, Casa Arryn, Casa Martell, Casa Tully, Casa Tyrell.

Eu aleg Casa Targaryen deoarece sunt cei mai nefavorizati de soartă au fost la început doi primul e Viserys din Casa Targaryen regele de drept al Andalilor și ai Primilor Oameni care a murit și Daenerys din Casa Targaryen regina de drept a celor Șapte Regate din Westeros the Mother of Dragons.


Eu m-aș numi Lord Khal Danzan aș fi un războinic Dothraki viteaz, curajos, îndrăzneț, nemilos și viclean. Se spune , dacă un Khal nu poate merge, nu poate conduce. Armăsarul care conduce lumea nu are nevoie de jilțuri de fier. Conform profeții armăsarul va alerga până la capătul lumii iar lumea se termină la marea cu sare neagră. Nici un cal nu poate să traverseze apa otrăvită...dar lumea nu se va termina la mare. WATCH Game Of Thrones!

Vă doresc să fiţi curioşi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă mulţumesc pentru vizită şi comentarii!

Vă mulţumesc pentru vizită şi comentarii!
Felicitări, ai reuşit să citeşti articolul până la capăt, asta înseamnă că eşti un cititor exemplar, lucru rar în ziua de azi. Aşa că dă şi tu un SHARE, ca să vadă şi prietenii tăi cât eşti de extraordinar!

Faceți căutări pe acest blog

...dandelion...

...dandelion...
...wish...

viața Ta

viața Ta
E viața Mea

Remember thes helpful tips to keep safe!